Om Hellas Friidrottsförening

Hellas Friidrottsförening är en del av den större alliansföreningen SoIK Hellas, en mångsidig idrottsklubb som erbjuder aktiviteter i Stockholm. Medlemmarna kommer från olika delar av staden, landet och till och med världen. Hellas Friidrottsförening erbjuder en inkluderande och utvecklande miljö för både unga och äldre, oavsett tidigare erfarenhet.

Hellas arrangerar träningar och tävlingar inom friidrott. Målet är att främja fysisk aktivitet, gemenskap och personlig utveckling genom idrotten.

Föreningen är också känd för sina välorganiserade sommarläger där barn och ungdomar får prova på friidrott och delta i roliga aktiviteter som tipspromenader, hinderbanor och miniolympiader. Lägret avslutas med en ceremoni där deltagarna får diplom med sina resultat.

Hellas Friidrottsförening värnar om att skapa en positiv och inspirerande atmosfär där alla kan hitta glädjen i friidrott. Genom engagerade tränare och ledare strävar föreningen efter att hjälpa medlemmarna att utvecklas fysiskt, må bra, nå personliga mål och vara en del av föreningslivets gemenskap.